Advies op maat voor u als bedrijf 

Onze visie is dat wij voor onze klanten niet alleen de professional zijn, maar ook de partner. Met name in dat laatste maken wij het verschil. Wij denken namelijk met onze klanten mee en leveren persoonlijke begeleiding/ondersteuning wanneer u als ondernemer dat nodig heeft. Problemen op financieel gebied, incasso, boekhouding, loonbeslagen, enz. pakken we samen met u aan.

Wat kunnen wij voor u betekenen? Wij zijn specialist in het bieden van totaaloplossingen voor de ZZP'r en het MKB en zien toe op die strategische onderdelen van uw onderneming waar u zich als ondernemer eigenlijk liever niet mee bezig wil houden. Zo behandelt onze incassoafdeling uw incasso’s, en als u nog niet zo ver wilt gaan, dan brengt u uw debiteuren eerst onder bij onze debiteurenbeheer, waar uw klanten op een door u aangegeven wijze worden gemaand vanuit uw eigen (bedrijfs)naam. Loonbeslagen van uw personeel geven u veel meer werk dan u lief is en ook dat nemen we mee. We gaan zo ver dat wij uw personeel wat met die loonbeslagen te maken heeft gaan helpen!

Maar onze dienstverlening gaat nog verder. Ook voor een overname of juist het afslanken van uw onderneming kunt u een beroep doen op ons. De bedrijfsadviseeur van Kuver Support begeleidt u in het gehele traject. Daar kunt u op vertrouwen. Vanwege de nauwe samenwerking met onze boekhoudafdeling en/of onze fiscalist, worden ook de fiscale consequenties van uw plannen niet uit het ogen verloren.

Wij nemen uw zorgen uit handen, en gezien het feit dat wij al deze disciplines in huis hebben hoeft u zich alleen maar tot één kantoor te wenden. En dat niet alleen, doordat wij ook nog samenwerken met anderen in een groot netwerk wordt u ook nog eens vanuit de diverse invalshoeken geadviseerd, zodat u altijd de juiste (totaal) oplossing krijgt aangeboden.

Ook voor u?  Wij bekijken graag in een persoonlijk gesprek met u waar u als ondernemer precies behoefte aan heeft. U kunt dan met ons een pakket op maat afspreken dat precies toegespitst is op uw wensen en die u in een opslag duidelijkheid geeft, ook over de door u te betalen (maandelijkse) prijs.  Uiteraard kunt u uw pakket te allen tijde uitbreiden danwel beperken. U bent niet gehouden aan lange opzegtermijnen of andere kleine lettertjes.

Duur? Dat valt reuze mee. In vergelijking met de andere marktspelers durven wij oprecht te zeggen dat wij niet duur zijn en zelfs de goedkoopste, maar leveren meer! In ieder geval levert onze dienstverlening u altijd rendement op. Uiteindelijk gaat het ons om het investeren in een eerlijke en langdurige zakelijke relatie, waar alle betrokken partijen bij gebaad zijn.

Kijk voor meer informatie ook eens op de site van Budgetteer Zakelijk www.budgetteerzakelijk.nl of van Kuver Support www.kuversupport.nl De franchisegever van Budgetteer (zakelijk) of bel met 0413-724554 (Budgetteer en Kuver Support) of rechtstreeks met Budgetteer Zakeijk op 085-4884454

Wij horen graag van u en staan klaar om u te helpen.