De opleiding Bewindvoering verzorgen wij zelf niet, maar wij kunnen u wel adviseren voor een goede opleider die bij u past. De keuze aan opleiders is enorm en zoek daar nu maar eens een goede bewindvoerdersopleiding uit die bij je past! Neem de tijd en stap niet zomaar zonder overleg in dit vak want dan kan je zomaar de verkeerde opleider kiezen en is je tijd, energie en geld weg en heb je nog niets. Nee, neem de juiste stappen en volgorde want dan zit je op de goede weg en is de juiste weg al bepaald voordat je aan de slag gaat. Vergeet hierbij niet dat een HBO opleiding per 1 januari 2014 verplicht wordt. Helaas is er op dit moment geen HBO opleiding Bewindvoering, ook al beweren sommige opleiders dit wel. Een MBO opleiding Bewindvoering is ook voldoende mits je een HBO vooropleiding (het liefst administratief) op zak hebt.  

Stap 1 - dat is eerst bepalen wat jij zelf wilt.

Stap 2 - dat is onderzoeken wat jij zelf voor een persoon bent. (mensen mens, sociaal, betrokken of juist niet, hard of zacht)

Stap 3 - dat is je grenzen onderzoeken, opzoeken en beschrijven.

Stap 4 - dat is bepalen wat voor Bewindvoerder jij wilt zijn. Keuze uit Bewindvoerder die ook schulden wil doen, of juist niet. WSNP bewindvoerder.

Nu ben je klaar om de juiste opleider bij je eigen gegevens te zoeken. hierbij wil ik je graag helpen. Bel 0413-724554 of mail me maar peterkuijpers@budgetteer.nl