Heeft u al een eigen kantoor in schuldhulp/bewindvoering/budgetbeheer? Of wilt u gaan starten in deze branche? Dan kunt u zich wellicht aansluiten bij Budgetteer en een eigen kantoor van Budgetteer gaan beheren. Deze mogelijkheid biedt Kuver Support, waaronder Budgetteer valt, u aan via een eenvoudige maar unieke franchise formule. Lijkt het u wat? Maak dan eens een afspraak en dan vertellen wij precies wat het inhoudt en kunt u al uw vragen stellen. Inmiddels is hierin ook de mogelijkheid bijgekomen voor een tweede franchiseformule en dat is Budgetteer Zakelijk. Kijk ook eens op www.budgetteerzakelijk.nl Hierin kunt u ook starten met een eigen kantoor om o.a. ZZP"ers en MKB"ers te helpen die financieel er niet meer uitkomen. 

TIP: Laat u niet gek maken door allerlei beloftes van franchisegevers die naast een zéér hoge entreefee ook nog eens een deel van uw omzet willen en uw clienten blijken dan ook nog niet van u te zijn. Voordat u zich daaraan wilt verbinden wil ik u vragen om eerst eens even contact met ons op te nemen. Ik weet zeker dat ons aanbod vele malen intersanter zal zijn. Vergeet daarbij ook niet dat wij de eerste franchisegever voor Bewindvoerders en Budgetbeheerders zijn in Nederland, met de meeste ervaring om u goed en volledig te helpen om te starten. Tevens staan wij als Budgetteer als betrouwbaarste parner bij vele gemeenten, de overheid, CJIB e.d. bekend.    

Voordelen:

1.  Je staat er nooit alleen voor. Je werkt samen met collega's die veel ervaring hebben en u kunnen voorzien van de nodige informatie.

2. Juridische ondersteuning vanuit het hoofdkantoor.

3. Begeleiding bij de rechtbank, waaronder het verzoek om toelating

4.  Alles is voorhanden. Formulieren, formats, contracten, enz.

5.  Geen entreefee. U betaalt slecht maandelijks € 175,- en geen omzet gerelateerde afdracht of iets dergelijks, maar juist een vast bedrag zodat u precies weet waar u aan toe bent.

6.  Een eigen mailadres met een gezamenlijk format voor de mailindeling.

7.  Unieke software (CRM) die speciaal ingericht wordt voor u. Mogelijkheid om een cursus een-op-een te volgen bij de leverancier

8.  Overeenkomst met div. instellingen om betaalafspraken te maken.

9.  Kortingen op verzekeringen voor uzelf en uw cliënten.

10 .Overeenkomst met een energieleverancier voor snelle overstap (enkele dagen) of nieuwe aansluiting zonder borg!

11. Stagemogelijkheden binnen de organisatie.  

12. Optionele klachtenregeling.

13. Back-up regeling voor vakantie of ziekte eenvoudig te regelen onder collega's. 

14. Digitale opslag voor uw dossiers, zowel op de Budgetteer-server als via de software

15. Uw dossiers staan op op uw eigen naam. Als u stopt behoudt u dus uw dossiers.  

 

Zo zijn er nog wel meer dingen op te nomen.

 

Meer weten? Bel of mail ons via 06-536 534 87 (Bart van Riel) of info@kuversupport.nl of info@budgetteer.nl

Zien wij u binnenkort? 

Bart van Riel en Peter Kuijpers